Smil Tannlegesenter

Smil Tannlegesenter er en topp moderne tannklinikk som ligger i 2. etasje i BI-bygget i Nydalen, og følger de strengeste krav til faglig kompetanse. Våre tannleger er utdannet i Norge og alle medlemmer av Den Norske Tannlegeforening.

Vi tilbyr et tverrfaglig helseteam med tannleger, psykologer, og leger og samarbeider tett med spesialister for å kunne tilby et bredt spekter av tannhelsetjenester.  Smil Tannlegesenter har lang erfaring med fjerning av vanskelige visdomstenner, og kan tilby implantatbehandling til erstatning av manglende tenner der annen behandling ikke er ønskelig eller tilrådelig. Våre tannleger har lang erfaring med kosmetisk behandling av tenner, som for eksempel tannbleking, skallfasetter, og usynlig tannregulering for voksne. Smil Tannlegesenter har direkte oppgjør med Helseøkonomiforvaltingen (HELFO). Tannlegen vil informerer deg om dine rettigheter dersom du har krav på støtte etter folketrygdloven § 5 – 6. Vi er en sertifisert tannklinikk og tilbyr tannforsikring via IF Skadeforsikring.

Basert på Forbrukerrådets målinger fra juni 2017, ligger også prisene under gjennomsnittet av andre tannklinikker i Oslo,

Når du tar kontakt med oss vil vår tannhelsesekretær Camilla Mjørud rettlede deg under hele prosessen, svare på dine spørsmål, bestille time for deg på kort varsel, og stå kort sagt til din disposisjon før, under og etter din tannlegebehandling.

Gå inn på http://smiltannlegesenter.no/ for mer informasjon og timebooking og les gjerne våre pasientomtaler på vår Facebook side.

Velkommen til en serviceinnstilt tannlegeklinikk med høy faglig kompetanse – Velkommen til Smil Tannlegesenter!

 

Et varmt smil er vennlighetens verdensspråk. -William Arthur Ward