Nordvik Nydalen

Nordvik Nydalen ble etablert 1. april 2015 (den gang Nordvik & Partners Nydalen).

Lokalene er sentralt plassert i Nydalsveien 33, (Torgbygget i Nydalen), der kontoret har god synlighet ut mot torg og gate, for maksimal eksponering av våre boliger som er for salg.

Våre ansatte innehar solid faglig kompetanse, høy servicegrad og har mange års erfaring med eiendomsmegling. Viktig for Nordvik er god lokalkunnskap, tilgjengelighet og gode salgsopplevelser. Dette har ført til gode resultater, noe som gjør oss til et naturlig valg når du skal selge bolig.

Nydalen-kontoret har en stor kundemasse og god kontakt med markedet. Dette nettverket gjør at vi også kan bistå deg i kjøpsprosessen.

Vi er stolte av å være en del av Nordvik, en merkevare som forplikter. Vi jobber hver dag med å etterleve de krav og forventninger som stilles av kunder og av oss selv.

Vårt kontor i Nydalen kan tilby det absolutt beste igjennom hele salgsprosessen, og Nordvik Nydalen vil alltid sette kunden i fokus og bevise at vi er verdig den tilliten våre kunder gir oss.

Vi vet at kjøp og salg av bolig er en av de viktigste avgjørelsene en tar i livet. Vår holdning er derfor at boligsalget ditt skal være like viktig for oss som det er for deg.

Velkommen til oss i Nydalen!