Elkjøp Phonehouse

Hos Elkjøp Phonehouse finner du det nyeste innen mobiltelefoni med tilbehør, nettbrett, høytalere, hodetelefoner, deksler, wearables, annet tilbehør og tjenester.

Hos Elkjøp Phonehouse gir vi deg følelsen av at du faktisk har fått det lille ekstra. Du fortjener det aller beste, og du får det hos oss. Våre medarbeidere er blant de fremste spesialistene på å gi god kundebehandling, og for oss betyr det at du får den hjelpen du har krav på som kunde.

Det er en jungel av telefoner. Kombiner telefonene med ulike typer abonnementer, og valgmulighetene blir nesten uendelige. Hos Elkjøp Phonehouse skal du få hjelp. Vi gir deg råd om ulike produkter, tjenester og abonnement fra de største operatørene og setter dem opp mot dine behov. Sammen skal vi finne ut hvilken løsning som passer deg best, nettopp fordi vi ikke er bundet til kun én leverandør.

Ikke bare gir vi deg god kundebehandling – vi selger også det rette utvalget av tilbehør. Et stort utvalg av mobiltelefoner og nettbrett venter deg i våre butikker. I tillegg til dette finner du hodetelefoner, handsfree, deksler, ladere, bærbare høyttalere og mye mer. Ny telefon? Vi hjelper deg med å gjøre den klar for bruk. Vi sørger for overføring av kontakter og backup av din gamle mobil slik at den nye telefonen din er klar for bruk fra det øyeblikket du får den i hendene, helt uten stress.

Velkommen innom!