Radisson Blu Hotel Nydalen

Med sin unike beliggenhet midt i Nydalen, og rett ved siden av t-banen, Handelshøyskolen BI og Akerselva er Radisson Blu Hotel Nydalen et svært populært byhotell. Det er mye brukt av bedriftene i nærområdet, og også av norske og internasjonale gjester og konferansearrangører.

Med sine 11 møterom og med den korte reiseveien til både sentrum og Gardermoen, er hotellet et attraktivt samlingssted for kurs og møter. Det største møterommet kan ta opp til 180 personer og det kan dekkes til flotte banketter og middager i Restaurant N33 for opp til 250 gjester.

Hovedetasjen på Radisson Blu Hotel Nydalen med lobby, restaurant, bar og møterom ble totalrenovert sommeren 2015. Hotellet har valgt å trekke elementer fra den gamle industristilen, som har vært typisk for Nydalen, inn i det nye hotellinteriøret. Med mørke farger og rå materialer som skinn, marmor, messing og treverk, som den anerkjente interiørdesigneren Milla Boutique er kjent for, fremstår hotellet nå som like innovativt og stilfullt som da de åpnet dørene for 12 år siden.