Ny suksess med Barselsalongen

Barselsalongen fortsetter å engasjere småbarnsfamilier i Nydalen. De har som mål å skape et eget tilbud til bydelens nybakte foreldre og deres små. På programmet 5. juni var temaet "Musikk fra livets begynnelse".

Les mer

Nydalen har fått et nytt og uvanlig bedriftstilbud

Haven er et e-sportsenter som tilbyr bedriftsligaer og sosiale arrangementer for næringslivet og andre organisasjoner. Denne uken fikk også Haven skjenkebevilling som gjør at de kan holde skikkelig afterwork i Nydalen.

Les mer

Slik kan du feire 17. mai i Nydalen

Norges nasjonaldag nærmer seg, og Oslos gater forvandles til et hav av rødt, hvitt og blått, fylt med feststemte mennesker og barnetog. For en roligere, men like festlig feiring, er Nydalen et flott alternativ til sentrum.

Les mer

Trattoria Crudo åpner uteservering i Nydalen

Tirsdag 14. mai åpner offisielt uteserveringen på italienske Trattoria Crudo i hjertet av Nydalen.

Les mer

Åpning av uteservering – Trattoria Crudo

Tirsdag 14. mai åpner offisielt uteserveringen på solfylte Trattoria Crudo i hjertet av Nydalen!

Les mer

Slik gjør Nydalen seg klar for sommeren

I disse tider gjøres Nydalen klar til sommeren. Mens beboerne samles for nabolagsdugnader, skal Avantor gjøre sin årlige opprydding i elva og på veiene rundt i Nydalen.

Les mer

Fra grå parkeringsplass til grønne boliger og kontorer i Nydalen

Forrige uke markerte Avantor en milepæl i Nydalens historie med den offisielle åpningen av Vertikal Nydalen. Det som en gang var en grå parkeringsplass har blitt til et miljøbygg og et torg som vil gi mer liv til bydelen.

Les mer

Det mørke fortet

En spennende teateropplevelse for deg som liker å spille Minecraft og for alle som har lyst på en actionspekket familieforestilling om vennskap, familie og det å stå på egne bein.

Les mer

Visning av FOTBALL EM 2024

Les mer

DØDSDANSEN

Bli med på forestilling på Riksteatret i Nydalen.

Les mer