Vinterferie i Nydalen

For noen har vinterferien allerede startet, for andre vil den starte neste uke. Spørsmålet mange stiller både seg selv og andre blir ofte: “Hva skal man finne på?”

Heldigvis trenger man ikke å reise langt for å finne svaret. I Nydalen finnes det en rekke alternativer og muligheter å tilbringe vinterferien sin på. Her kommer noen idéer.


Luksus i hverdagen
En trenger ikke å bestille hotell utenom sin egen by for å ha en avslappende aften. Sjekk inn på et hotell og start din egen spa-dag, gjerne sammen med noen du er glad i og nyt hverandres selskap. I Nydalen finner du Radisson Blu Hotel som er kun et steinkast unna t-banen og er dermed svært enkelt å finne frem til. Like ved, finner du RÅH, som tilbyr alt innen hud og kroppspleie. Her finnes det en rekke behandlinger man kan bestille og dermed få den komplette spa- dagen.

Eventyrlig dag
Ha en eventyrlig dag med venner, kolleger eller bekjente. Hva er vel en bedre måte å bli kjent med noen på enn å løse oppgaver sammen og bygge gruppedynamikken? Fangene på fortet tilbyr nettopp dette. 45 forskjellige rom eller celler med ulike oppgaver som man kan løse sammen som et lag. Anbefalt gruppestørrelse er 3-5 per lag.

Aktivitetsdag
Snøen begynner kanskje å smelte, men en kan nyte den fine gåturen langs Akerselva både med og uten snø. Idé nummer tre går derfor ut på at du skal ta deg en gåtur langs denne elven mens du nyter den fine naturen og lytter til det behagelige bruset av vannet som renner forbi. Et alternativ kan være å avslutte turen med å spille shuffleboard i andre etasje på Nydalen Bryggeri og Spiseri.

Miljøhistorie
Den 26/2 skal det holdes et arrangement her i Nydalen hvor det blir fortalt om Akerselvas miljøhistorie de siste 100 årene. Arrangementet er gratis og passer for alle aldre. For mer informasjon og påmelding, klikk her.

En god lunsj
Bruk lunsjtiden til å oppdatere dine gode venner på hva du har gjort den siste tiden. «Hva har de gjort?». Ta dere en god lunsj og lytt til hverandre, for eksempel hos Xeast, Nydalen Bryggeri og Spiseri, eller Peppes.

Deichman
Er det én gang du har mulighet til å sette litt tid til siden for å lese, så er det nå. Gå innom Deichmanske og lån deg den boken du lenge har hatt lyst til å lese. I tillegg, er det familiedag på lørdag den 23/2 slik at barna kan se på filmen Karsten og Petra fra klokken 12.00. Gratisbilletter hentes i skranken før filmen.

Forestillinger på Riksteatret
På Riksteatret finnes det forestillinger som passer forskjellige aldersgrupper og interesser. Ved å klikke her, kan du se alternativene og booke billett til det som faller i smak for deg.

Senkveld med Helene og Stian
Hver torsdag spilles Senkveld med Helene og Stian i Nydalen. Ta turen innom i morgen og kombiner dette med en god middag. Billetter kan kjøpes ved å trykke her.

En trenger ikke alltid å reise utenlands eller på fjellet for å nyte ferien, en kan fint få gjort det her hjemme i Nydalen.

Husk å hashtag #DestinasjonNydalen på bildene dere legger ut i vinterferien. Vi synes det er så gøy å følge med på deres opplevelser i Nydalen og kanskje får vi til og med delt de videre fra vår egen konto @DestinasjonNydalen.