Trosset regnet og skapte julestemning i Nydalen

Søndag 2. desember var det julegrantenning i Nydalen. Til tross for regnværet, møtte både store og små opp, med et smil om munnen. Tre jenter fra Morellbakken skole brukte anledningen til å tjene penger til Berlin-tur.

Artikkel hentet fra Nordre Aker Budstikke

Det hele ble dratt i gang med at det flinke barnekoret LUDO sang.

Gjennom hele arrangementet var det musikk å høre, slik at man alltid beholdt julestemningen, selv om nedbøren var regn, og ikke snø. Noen av aktivitetene var møte med nissen, allsang og gang rundt juletreet. Det var flere boder der, alt fra en fotoboks hvor man kunne ta julebilder, til folk som sto og solgte sokker og ga ut gratis pepperkaker og gløgg.

I tillegg til dette kunne man til og med ta en liten tur langs Akerselva, med hest og kjerre.

Fra Morellbakken til Berlin

Tre jenter fra Morellbakken skole tenkte at de kunne benytte denne anledningen til noe smart, nemlig på å tjene inn penger til skoletur til Berlin.

De fleste pleier å selge doruller, for å tjene inn disse pengene, men dette kan bli kjedelig og slitsomt i lengden, så derfor var dette et godt alternativ.

De satte opp en egen bod, hvor de solgte duftlys og bambussokker.

– Dette er en perfekt julegave til alle du er glad i, mener jentene.

Sang og gang rundt juletre

En felles interesse for de tre jentene fra Morellbakken er at de er glade i musikk, så dette var en perfekt anledning til å synge og spille gitar foran et stort publikum. Mens de andre som var på julegrantenningen gikk rundt juletreet, fikk jentene opptre.

De sang blant annet «Nå tennes tusen julelys» og «På låven sitter nissen». Til tross for at jentene var spente før opptredenen, syntes de det var en morsom og spennende opplevelse.

Det virker som om alle kom i litt ekstra julestemning etter julegrantenningen. Jentene ble i hvert fall veldig fornøyde med salget, så dette ble en positiv erfaring.

Les flere saker fra Nordre Aker Budstikke