Trattoria Crudo åpner uteservering i Nydalen

Tirsdag 14. mai åpner offisielt uteserveringen på italienske Trattoria Crudo i hjertet av Nydalen.

Trattoria Crudo ligger i første etasje i Vertikal Nydalen, og restauranten har nå stelt i stand uteservering på torget i Nydalen. På solfylte dager, kan gjestene virkelig drømme seg bort til Italia.

Restaurantens italienske kokk Francesco De Palma, står klar ved den vedfyrte pizzaovnen for å lage sin berømte signaturpizza på åpningen. Han har flere podium fra verdensmesterskapet i pizza, hvor han senest i 2022 vant 3. plass for sin Margherita (som nå finnes på Crudos meny). Selv om Francesco er en utmerket pizzaiolo, kan han mer. I 2023 vant han nemlig også en 3. plass i verdensmesterskapet i Risotto med sin King Crab Risotto.

–Åpningen blir en feiring av ekte italiensk kokekunst og gjestfrihet. Jeg gleder meg til å dele min lidenskap for italiensk mat med nabolaget i Nydalen, sier De Palma.

For anledningen byr restauranten på hyggelige priser i baren, og menyen vil inneholde et bredt utvalg av italienske favoritter fra aperitivo til nydelige pastaretter. Restauranten legger vekt på autentisitet og kvalitet, og Trattoria Crudo lover en smakfull opplevelse som speiler italiensk tradisjon og kultur.

Som en ekstra oppfordring, minner restauranten om at det ikke vil være mulig å forhåndsbestille bord på uteserveringen, så interesserte gjester oppfordres til å komme tidlig.