Slik gjør Nydalen seg klar for sommeren

I disse tider gjøres Nydalen klar til sommeren. Mens beboerne samles for nabolagsdugnader, skal Avantor gjøre sin årlige opprydding i elva og på veiene rundt i Nydalen.

Nabolagene i Nydalen spiller selv en stor rolle i å gjøre bydelen klar for ny årstid. Beboerne raker, luker og maler i fellesområdene for at Nydalen skal bli et hyggelig sted å være i sommer.

En annen årlig sommerforberedelse i Nydalen, er oppryddingen i Akerselva. Avantor, som eier det meste av områdene i Nydalen, tar på seg ansvaret for å rense elva og gjøre den innbydende. Så snart vannføringen er lav nok, setter de i gang med å plukke opp søppel og avfall som har hopet seg opp over vinteren. Dette arbeidet bidrar til holde elva attraktiv for bading, og for å bevare et sunt miljø for dyre- og plantelivet langs elvebredden.

Avantor har allerede gjennomført en vårfeiing av veiene i Nydalen. Til uka starter de arbeidet med å spyle inngangspartier rundt om i bydelen. I tillegg vil også elever fra Nydalen VGS rydde gatene for søppel før 17. mai.

Nå kan beboere, besøkende og arbeidstakere i Nydalen se frem til varmere dager og sommerlige aktiviteter, som bading og piknik ved elva igjen. Takk til de mange som bidrar til å gjøre Nydalen til et enda bedre sted å være!