SATS ELIXIA til NY28

SATS har vært mange år i Nydalen, men da fusjonen med ELIXIA ble et faktum i juni 2014 var lokaliseringen for det nye selskapet et tema som måtte vurderes på nytt.

Prosessen med å finne lokaler til servicekontoret i det nye SATS ELIXIA startet umiddelbart, og med ELIXIA sine kontorer på Sjølyst ble dette et naturlig alternativ sammen med sentrumsbeliggenheter.

Svein Erik Nilsen, Development & Property Manager i SATS ELIXIA Norge forteller at de hadde gode erfaringer med Avantor som utleier – og med Nydalen som lokasjon: “Vi har over 180 ulike leieforhold rundt om i Norden, og har alltid opplevd Avantor som en profesjonell utleier. Samtidig ligger Nydalen sentralt til langs Ring 3, og bare noen minutter med t-banen fra sentrum. Dette – sammen med konkurransedyktige leiepriser var en viktig faktor da vi til slutt landet her i Nydalen. I tillegg er NY28 rehabilitert til et veldig funksjonelt bygg med god beliggenhet”.

SATS ELIXIA vil få i overkant av 100 arbeidsplasser i NY28 når selskapet flytter inn i slutten av oktober. Her vil administrasjon og alle servicefunksjoner for treningssenterne samles, sammen med noen nordiske funksjoner.