Rause Retter Spiseri har åpnet på Campus G12

Onsdag 17. oktober åpnet Rause Retter Spiseri på Campus G12 som ligger ved Akerselva i Gjerdrums vei 12. Restauranten, som eies og drives av Randi Roggenbihl, tilbyr en variert meny i ulike prisklasser. I tillegg er all mat tilgjengelig også som take away.

Restauranten serverer både lunsj og middag, alltid med sesongens beste råvarer. I tillegg kan morgenfugler glede seg over at restauranten åpner grytidlig om morgenen.

– Fra kl. 07 kan du bestille frokost som havregrøt, boller og yoghurt. Kaffe, te og juice står selvsagt også på menyen, forteller Randi.

Lunsjen serveres fra kl. 11, som oftest bestående av enkle retter som suppe og pizza og fra kl. 14 kan du i tillegg bestille rause, gode middagsretter. Restauranten selger også kald øl og vin for de som liker det.

Er du allergiker, er du selvsagt også alltid velkommen.

-Vi har alltid noe på menyen som er gluten- og melkefritt, i tillegg til at vi serverer både vegetarmat og veganske retter, sier Randi.

Med den nyåpnede restauranten ønsker Randi å skape et uhøytidelig samlingspunkt, hvor man kan spise god, hjemmelaget mat og kose seg i hyggelige omgivelser.

– Hos oss kan alle komme som de er, sammen med venner eller familie. Her håper jeg folk kan slappe av til behagelig musikk, enten de ønsker å skravle eller lese en bok, forteller Randi.

I tillegg til vanlig matservering, vil det også arrangeres ulike temakvelder i restauranten – som quiz, intimkonserter, stand-up og ulike foredrag.

Det er også mulig å reservere halve restauranten til private selskaper med studentorganisasjoner eller venner og familie. I slike tilfeller vil det være plass til ca. 30 personer, med buffét som matalternativ.

Åpningstider og kontaktinfo finner du her