Påsken 2019 – Her i Nydalen

Påsken trenger ikke alltid å være en ferieuke på hytta eller en tur ut av Nydalen, en kan fint ha et ferieopphold her hjemme.

Her kommer noen enkle tips du kan ta med deg som inspirasjon.

1) Påsketur
Ta med familien, en god venn eller din kjære ut i det fine været. YR.no har spådd at det skal bli strålende sol i påsken, så hvorfor ikke nyte de varme dagene med en gåtur langs Akerselva og kjenne på vårværet.

2) Utelunsj
Avslutt gåturen med å ta en lunsj ute i solen hos en av restaurantene i nærområdet. Nå har tiden kommet for uteservering, så bestill en kopp kaffe eller kakao og nyt utsikten.

3) Piknik
Ikke interessert i å bruke penger på restaurant? Pakk en fin niste, ta med et pledd, sitteunderlag og nyt maten ute. Det er som oftest de små tingene som får ferien til å bli avslappende og koselig.

4) Filmkveld
Ta turen til Odeo Kino og se på den nye utgaven av den action, eventyr og fantasifylte filmen Hellboy. De holder åpent på Skjærtorsdag og filmen går klokken 21.00. Et annet alternativ er å finne noe godt å tygge på, krype inn i sofaen og sette på den filmen du har lenge hatt lyst til å se, men som du kanskje ikke har hatt tid til, før nå.

5) Fangene på Fortet
Sist, men ikke minst, så har Fangene på Fortet vanlige åpningstider under hele påskeferien. Her får man testet diverse fysiske utfordringer, men også fått unnagjort litt hjernetrim som f.eks test i hukommelse, logikk og matte. Alle rommene på Fangene på Fortet krever laginnsats, så ta med deg en gjeng og ha en spennende dag!

Påsken 2019 starter i uke 16, fra og med mandag den 15. april til søndag den 22. april.

Det er derimot røde dager den;
14. april (Palmesøndag)
18. april (Skjærtorsdag)
19. april (Langfredag)
20. april (Påskeaften)
21.april (Første påskedag)
22. april (Andre påskedag)