Nydalsrevyen 2020 – Andre Boller

Revyen hadde premiere den 27. februar og holder på til 7. mars.

Vi fikk et innblikk bak kulissene når revysjefene Sandra og Jenny tar oss med rundt på skolen mens elevene gjør den siste finpussen før forestillingen. Ved starten av året ble det valgt sjefer for de ulike gruppene som bidrar til revyen: skuespillerne, bandet, PR-gruppen, rekvisitter- og kostymeansvarlige og kokk og kos.

Tema i år er «Andre Boller» og ungdommene har jobbet helt siden Kickoff i starten av skoleåret med å sette sammen programmet. Flere av medlemmene har grå hettegensere med revylogoen skrevet over brystet. Et fengende navn med et viktig budskap:

«Det er ikke så lett å gjøre noe helt nytt. «Andre Boller» handler om å gjøre noe litt annerledes – nå blir det andre boller!» forklarer Sandra.

«Tema varierer fra år til år ut ifra hva som er tidsaktuelt og hva samfunnet engasjerer seg i. Selvfølgelig er det alltid et mål å toppe fjorårets forestilling». tilføyer Jenny.

Gjennom turen rundt skolen får vi se hvordan ungdommene lager rekvisitter, kostymer og plakater, hvordan bandet og skuespillerne øver, og ikke minst Kokk og Kos; en guttegjeng som har ansvaret for mat og servering. Fra kjøkkenet til auditoriet er det musikk og latter, og det er lett å se at et godt samarbeid og miljø er høyt prioritert.

«Instruktørene er de som bestemmer tema til revyen, og vi har et veldig godt samarbeid!» påpeker Sandra.

Nydalsrevyen 2020 består av en kreativ og målrettet gjeng ungdommer og vi oppfordrer alle til å ta turen for å sjekke ut forestillingen «Andre Boller».

Revyen hadde premiere den 27. februar og holder på til 7. mars.

For mer informasjon og billetter gå til: Nydalsrevyen.no

Les mer