Nydalen har fått et nytt og uvanlig bedriftstilbud

Haven er et e-sportsenter som tilbyr bedriftsligaer og sosiale arrangementer for næringslivet og andre organisasjoner. Denne uken fikk også Haven skjenkebevilling som gjør at de kan holde skikkelig afterwork i Nydalen.

Tobias Hallerud Eggebø og Sondre Madland i Haven.

Haven har hatt stor suksess i Stavanger, men åpnet senteret sitt i Nydalen nå i mai. Bedriftsligaen har vært svært populær til tross for at de akkurat åpnet i Oslo. Ligaen er strukturert slik at hvert lag består av fem personer. Bedrifter kan melde på flere lag, og deltakerne konkurrerer i populære e-sportspill som Counter Strike og League of Legends. Denne uken avsluttet Haven sin første liga i hovedstaden, og finalen ble avholdt 4. og 5. juni.

– Det er kanskje litt annerledes, men vi opplever at flere av deltakerne bruker oss som en nettverksarena. Poenget er at lagene kommer til Haven for å spille sammen, og på den måten kan kunder og samarbeidspartnere konkurrere mot hverandre og bygge relasjoner, forteller Madland.

Gründeren peker på at gaming har fått et litt dårlig rykte. Madland spilte fotball, og gamet med kompiser på kveldene i oppveksten. Madland har hatt mye glede av det sosiale ved å spille dataspill, og så potensiale i at det samme sosiale konseptet kunne rettes mot bedriftsmarkedet. Gründeren forteller at han er veldig fornøyd med å ha åpnet senteret i Nydalen:

– Vi valgte Nydalen fordi det er et sentralt og attraktivt område med mange bedrifter. Det er nytt og fint her, og lokalet hadde stort potensiale. Vi hadde også en tidlig dialog med utleieren Avantor, som gjorde beslutningen enklere, sier Madland.

Avantor er glad for å kunne tilby noe nytt og annerledes til de som jobber i Nydalen, og at det også kan tiltrekke seg flere bedrifter til bydelen.

– Vi valgte Haven som leietaker fordi de tilbyr noe som kan bidra til å gjøre Nydalen til et enda mer attraktivt område. Det passer godt inn i vår visjon for nabolaget, forteller Øystein Thorup, administrerende direktør i Avantor.