Ny suksess med Barselsalongen

Barselsalongen fortsetter å engasjere småbarnsfamilier i Nydalen. De har som mål å skape et eget tilbud til bydelens nybakte foreldre og deres små. På programmet 5. juni var temaet "Musikk fra livets begynnelse".

På «Musikk fra livets begynnelse» får både foreldre og barn delta aktivt. Caroline Bækkelund Ellingsen, leder av Barselsalongen, var glad for å se at så mange kom på babysang i hyggelige omgivelser tilrettelagt for småbarnsforeldre i permisjon, og at deltakerne satte pris på arrangementet.

– Det var fantastisk å se hvordan musikken engasjerte både barna og foreldrene. Vi vet hvor viktig musikk er for barns utvikling, og det var gøy å se at deltakerne koste seg, sier Ellingsen.

Arrangementer i Barselsalongen får støtte fra Avantors Nabolagsfond, som fortsetter å bidra til positive opplevelser i Nydalen.

– Støtten fra Nabolagsfondet har gitt oss muligheten til å utvikle nye konsepter og tilby arrangementer med høy kvalitet, sier Ellingsen.

Fondet, som har som mål å fremme trivsel og aktivitet i Nydalen, har tidligere støttet en rekke andre tiltak i området. Øystein Thorup, administrerende direktør i Avantor, er glad for at flere søker til fondet for å lage liv i bydelen. 

– Vi er stolte av å se hvordan våre bidrag skaper glede og fellesskap i lokalmiljøet. Barselsalongens arbeid er et godt eksempel på hvordan fondet kan bidra til å styrke samholdet i Nydalen, sier Thorup.

Ellingsen avslører at Barselsalongen har flere spennende aktiviteter på trappene.

– Vi planlegger allerede nye kurs og arrangementer for høsten, inkludert flere musikkrelaterte aktiviteter. Vi ønsker å fortsette å tilby et variert program som engasjerer og støtter småbarnsfamilier i området, sier hun.