Snart åpner Norges største kinosenter

22. mars åpner Norges største kinosenter i Nydalen/Storo, der den største salen også er utstyrt med IMAX-teknologi. Kinosenteret som bygges midt i mellom BI i Nydalen og Storo Storsenter har fått navnet ODEON Oslo.

– Vi gleder oss noe helt vanvittig, og det er med barnlig entusiasme vi ser at vi hver dag kommer litt nærmere den store premieren, sier Ivar Halstvedt, administrerende direktør i ODEON Kino AS.

Planen er å tilby store filmopplevelser til alle – enten du vil nyte visuelt spektakulære Hollywood-filmer i IMAX-format, er en barnefamilie fra nærområdet eller kommer for å kose deg med vennegjengen.

ODEON Oslo blir nå kinosenteret i Norge med flest saler og med 14 saler kan kinosenteret ha mer enn 25 forskjellige filmer på programmet samtidig.

Norgesrekord i antall saler er imidlertid ikke det eneste viktige for ODEON Kino og direktør Halstvedt.

– Hver av salene skal gi publikum en førsteklasses filmopplevelse. Lerretene er store og utstyret av topp kvalitet, uansett om det er få eller mange seter i salen, lover han.

– ODEON Oslo blir et svært kinosenter med fremtidsrettede tekniske løsninger i alle saler og IMAX som rosinen i pølsa. Men det skal også bli et bygg med personlighet, der vi vil tilby det lille ekstra – det som virkelig gjør et kinobesøk til en minneverdig opplevelse, forteller Ivar Halstvedt.

ODEON Oslo vil for øvrig være det eneste i Norge med IMAX-teknologi. IMAX er verdens største digitale filmformat, og gir mulighet til å vise langt større bilder enn man kan i en konvensjonell kinosal. Det vil også være en egen VIP-sal med uovertruffen komfort, i tilknytning til en innbydende bar og lounge.

 

 

Les mer