Nå blir Nydalen enda sunnere

Til sommeren åpner Joe and the Juice i Nydalen. Da kan både studenter, beboere og alle som jobber her nyte nylaget juice, god kaffe og sunn mat i ungdommelige omgivelser.

–Ideen bak JOE & THE JUICE er å levere kompromissløs sunnhet gjennom ferske og knallgode produkter, forteller country manager Mads Hilding Heiervang. –Vi har i dag en rekke typer ferskpresset juice, gode sandwichvarianter og kvalitetskaffe på menyen. Alt er laget der og da mens gjesten står og ser på, “à la minute” som det heter på kokkespråket. Vi er det sunne alternativet til de tradisjonelle kaffebarene.

I JOE & THE JUICE er det selvfølgelig full fokus på gjestene, men gutta bak baren er en viktig del av konseptet. De kalles “juicere”, og er med å gjøre JOE & THE JUICE til en del av en attraktiv ungdomskultur som snart finnes over hele verden.

–Norden har vært satsningsområde siden 2002, fortsetter Mads. –Du finner JOE & THE JUICE på Island, i Norge, Sverige og Danmark. I verden forøvrig finnes vi i Hamburg, London, New York, Singapore, Seoul, og Nice. Om ikke lenge åpner vi også i Sydney og San Fransisco.

I Norge har JOE & THE JUICE 25 juicebarer. Disse finnes i Stavanger, Kristiansand, Haugesund, Oslo og Akershus. I løpet av kort tid åpner de også i Bergen og Trondheim.

Men snart kommer de altså til Nydalen. –Dette er en superspennende bydel, fortsetter Mads. –Her finnes kultur for helse og sunnhet i et ungt fellesskap, og dét er en god kombinasjon med JOE & THE JUICE. Vi vil være med på det som skjer i Nydalen, og vi gleder oss til å bli en del av nydølenes hverdag til sommeren, avslutter han.