Industriell eleganse på Radisson Blu Hotel Nydalen

Radisson Blu var den første hotellkjeden til å etablere seg i Nydalen, som tidligere var et industriområde. I dag er området en bydel hvor det satses på et yrende folkeliv, og Radisson Blu Hotel Nydalen har sammen med Milla Boutique brukt sommermånedene til å pusse opp hjertet av Nydalen.

– Med nyoppusset lobby, bar og restaurant, og vår sentrale beliggenhet i Nydalens pulserende forretningsstrøk, ønsker vi å gi gjester og lokalbefolkning et nytt samlingssted. Vi er stolte av å ha samarbeidet med en av Norges mest populære interiørbutikker i oppussingen av hotellet, sier Kristine Tonning, General Manager ved Radisson Blu Hotel Nydalen.

Camilla Berntsen, interiørdesigner i Milla Boutique, sier de ønsket å gjøre atmosfæren varmere og gi gjestene en følelse av å komme «hjem» til noen.

– Inspirasjonen ligger i historien og miljøet rundt Akerselva, og vi ville gjøre interiøret rustikt og mer moderne med murstein, metaller, betong, gammelt treverk og vintage lær. Samtidig finner man en liten tvist av et feminint uttrykk med vakre speil, belysning, lykter og tekstiler som tung velur, sier Berntsen.

Nytt samlingssted
N33 Bar og Restaurant har fått en kraftig oppgradering og står nå i stil til sine smakfulle norske måltidsopplevelser med internasjonalt tilsnitt. Også hotellobbyen er frisket opp, blant annet med en unik kunstinstallasjon laget av den anerkjente norske fotografen Christian Houge.

– Vi ser en trend i at lobbyområdet har gått fra å være et sted hvor man venter på å få tildelt rom, til å bli et populært samlingssted i hjertet av hotellet. Stadig flere av gjestene bruker hotellobbyen som en funksjonell møteplass, både til å arbeide og for å treffe gode venner og kollegaer. Målet er at også de som bor i og rundt Nydalen, skal oppleve hotellet som et hyggelig og naturlig sted å møtes, sier Kristine Tonning.

Milla Boutique, en edgy livsstilsbutikk på Aker Brygge, står bak de omfattende forandringene. De har valgt å trekke elementer fra den gamle industristilen som har vært typisk for Nydalen, inn i det nye hotellinteriøret. Med mørke farger og rå materialer som skinn, marmor, messing og treverk, som Milla Boutique er kjent for, fremstår hotellet nå som like innovativt og stilfullt som da de åpnet dørene for 12 år siden.

Rezidors største oppussingsprosess i Norden
Oppussingen av Radisson Blu Hotel i Nydalen er en del av Rezidor Hotel Group sin mest omfattende renoveringsprosess i Norden noensinne. Rezidor Hotel Group er den eneste internasjonale hotellkjeden med en betydelig portefølje i Norge og skal i løpet av de neste årene pusse opp flere av de nærmere 30 Radisson Blu og Park Inn by Radisson hotellene over hele landet. Hotellselskapet samarbeider med både internasjonale og norske arkitekter, designere og konseptutviklere for å gi gjestene attraktive hoteller.

– Vi ønsker å gi gjestene våre internasjonale hotellopplevelser med lokal vri når de besøker hotellene våre i Norge, sier Tom Flanagan, Area Vice President for Rezidor Hotel Group i Norden.

Radisson Blu Hotel Nydalen ligger sentralt plassert midt i hjertet av Nydalens forretningsstrøk, med Akerselva, Handelshøyskolen BI og Nydalen T-banestasjon som nærmeste nabo. Transportforbindelsene til Oslo sentrum og Gardermoen er ideelle. Hotellet har 185 rom og topp konferansefasiliteter for inntil 190 personer.

Les mer