Langs Akerselva FAMILIEDAG

Langs Akerselva presenterer familiedagen i Nydalen. Festivalstemning, god musikk og en rekke aktiviteter for barna. Det er servering av mat og drikke, og vi har et eget leke- og avslapningsområde med kunstgress og turnmatter i spikerparken på nedsiden av den store scenen under broen!

Artister:

The SverreSverre
The Sverre Sverre lager musikk for folk som ikke har levd sånn kjempelenge. Men de som har levd kjempelenge kan også få høre på om de vil. De kan bli med på å synge også! 

Cupid Girl
Den Oslo-baserte artisten er vokst opp på Nesodden med foreldrene som begge er operasangere. Fra hun var liten ble hun eksponert for klassisk musikk, men gitaren virket mer tiltalende da hun skulle skrive egne sanger i en alder av 6 år. Cupid Girl stuper inn i indie landskapet med både følelser og mot og hennes debut single «call me in july» og hennes kommende release “you couldn’t get enough” er utviklet rundt hennes egne gitarriff og selvlærte produksjon ferdigheter.

Silja Sol- Mikke Pus’ dagbok
Silja Sol veksler mellom musikk og historier, og tar publikum med inn i dagboken til Mikke. Nå har han forelsket seg, og ikke i hvem som helst: Villkatten Marie er en lur pus, og sammen drar de på spennende eventyr som skildres i dagboken. Silja Sol har vunnet mange hjerter med sin oppriktige og sjangeroverskridende popmusikk. Etter suksessen med hennes Spellemann-nominerte debutplate, «På Hjertet», har Silja Sol vunnet mange hjerter med kritikerroste opptredener på bl.a. Urørtfinalen, by:Larm, Øyafestivalen, Bergenfest, Slottsfjell++. I 2017 vant hun Spellemannsprisen for sitt tredje album, «Ni liv» i klassen indie. Med musikk og historiefortelling tar Silja Sol publikum med på en engasjerende og fengslende reise.

Silent disco
Dette konseptet fungerer slik at alle gjestene får utdelt hvert sitt trådløse headset hvor man kan velge mellom forskjellige kanaler med musikk. Dans i vei og nyt musikken.

Urban Circus
Et sirkuskompani som leverer underholdning på små og store arrangementer rundt om i hele landet. Hos oss finner du sjonglører, akrobater, luftakrobater og til og med tryllekunstere. Vi ønsker å levere de mest imponerende, halsbrekkende, morsomme og minneverdige sirkusopplevelsene i landet.

Lokøy
Lasse Lokøy, også kjent under artistnavnet Lokoy, er en norsk låtskriver, musiker, produsent og artist. Lokøy spiller bass i punk-rock bandet Sløtface. Han debuterte som soloartist i 2018 med singelen «Malibu» med Girl in Red som gjesteartist. Siden den tid har han produsert og laget musikk med og for artister som Safario, Daniel Kvammen og Jimi Somewhere.

Bård Berg
Bård Berg er en Oslo-basert produsent og artist som er på vei til å etablere seg som et hett navn innen den elektroniske scenen i Norge. Med sitt innovative uttrykk, blander han house og hiphop-inspirerte beats med sin jazzskolerte bakgrunn.

Louien
Indie folk-artisten Louien er igjen klar med vakker, ny musikk der hun går stadig mer indie, og toner ned folken. Fuzzete gitarer og et storslått lydbilde er i ferd med å erstatte de lavmælte visene fra tidligere. Både kreativiteten og produktiviteten blomstrer virkelig for Live Miranda Solberg om dagen. I 2021 slapp hun «No Tomorrow», tidligere i år slapp hun ny plate med bandet sitt, Silver Lining, og nå er hun altså klar med «Figure Me Out».


Bli med å lage verdens kuleste lekeskulptur!

Arkitektkontoret Lala Tøyen og eiendomsutvikler Avantor har planer om å lage en helt unik lekeskulptur på Gullhaug torg, og vi vil ha med dere til å hjelpe oss med å tegne den! Kom innom boden vår på familiedagen og bli med å tegne, male og forme.

Hva ser du for deg når du tenker på en lekeskulptur? Er den høy? Er den lav? Er den fargerik? Kan man krype gjennom den eller klatre opp på den? Sammen skal vi finne ut hvilke ting som gjør verdens kuleste lekeskulptur til den kuleste i verden!


Kjøp billetter her


Tider:
13:00 – Dørene åpner
13:30 – Cupid Girl
14:15 – The SverreSverre
15:00 – Louien
15:45 – Silja Sol – Mikke Pus’ Dagbok
16:30 – Silent Disco Club
17:15 – Urban Circus
18:15 – Lokoy
19:15 – Bård Berg
20:00 – Slutt

Sted:
Gjerdrums vei 10 D, Nydalen

Når:

Kjøp billett