Gratiskonsert med Kakkmaddafakka & Emir

Grønn Bydelsdag 2019 avslutter med en stor gratiskonsert midt på Gullhaug Torg i Nydalen. Konserten er et samarbeid mellom Avantor og BI. 

Musikk:
KAKKMADDAFAKKA
Norges beste liveband! Selv om de lenge var en skjult hemmelighet for tabloide musikkjournalister har Bergensgruppen
Kakkmaddafakka fylt konsertlokaler over hele verden i drøye ti år.
Fanskaren deres er enorm. Spesielt i Mexico og Tyskland har bandet sett stor suksess, men også sydligere land har sansen for vestlandsgjengen. Spania og Frankrike er også hyppige stopp
når Kakkmaddafakka er ute og reiser, og senest i fjor ble Sør-Amerika lagt for deres føtter.

EMIR
Emir Hvidsten Hindic (24) er den ene halvdelen av rapgruppen Sushi x Kobe. Etter mye suksess med gruppen, med bangere som Flasker på flasker, Tenker feil og Aldri for mye, tok Onge $ushi Mane steget videre som soloartisten Emir.
Med en svært kreativ oppvekst i bakhånd, hvor han blant annet er trent i klassisk cello, har Emir et spesielt gehør for musikk og kreativ utfoldelse. Sjangermessig beveger Emir seg mellom hip/hop, pop og RnB, men han henter også inspirasjon fra tidligere ravekultur. Låtene som venter oss vil klart og tydelig markere seg i det urbanske landskapet som noe nytt og spennende.
Emir har samarbeidet med et stort sprang av produsenter, hvor blant annet Rytmeklubben, Coucheron, Askjell Solstrand og Drippin har bidratt med sine særpreg. Tekstuniverset til Emir gir lytteren en blanding av nevrotikk, optimisme, feststemning og alvorlighet.

Sted:
Gullhaug Torg i Nydalen

Når: