Gratulerer til Xeast med ny solid femmer i Dagbladet. Nå også for takeaway!

«Også denne gangen imponerer Xeast med å ha det som kanskje var det saftigste kjøttet i testen. Det var strimlet pent og mer enn nok til å bli mett av. Vi legger også merke til at det er spandert litt krydderier på selve kjøttet – noe som stort sett er fraværende hos de andre i testen.

Lefsene var også gode – ingenting a utsette på dem. Sausen er helt silkemyk og treffer planken på søtheten og når også grønnsakene er friske – pluss for spirer! – så ender dette med terningkast fem.

De skal forresten også ha pluss for å forsøke å begrense plastbruk – den ene beholderen er av papp (håper vi ser mer av det framover!).»

Utdrag fra anmeldelse i Dagbladet 18. mars 2021. Ulike Oslo-spisesteders versjoner av takeaway «crispy duck» ble anmeldt.

NAB har også kommentert anmeldelsen som du kan lese her

Vi gratulerer så mye og anbefaler takeaway inntil restauranten kan åpne igjen. Xeast holder åpent med takeaway fra kl. 15 alle dager bortsett fra mandager. De leverer også på døren gjennom Foodora og Justeat.

Bestilling og betaling kan enkelt gjøres fra nettsiden xeast.no eller Xeast app. Det gir også 10% bonus til senere bruk.