Godt Brød har åpnet i NY28

Med våren kom Godt Brød til Nydalsveien 28. De luftige lokalene i inngangspartiet har direkte utgang til den store terrassen utenfor. Dette er et godt sted å nyte både våren og de gode bakervarene som er basert på kortreiste og økologiske råvarer. Og produktene du kjøper i NY28 er virkelig kortreist. Bakeriet ligger i Nydalen allé 1, så her rekker hverken brød eller boller å bli kalde før de står i disken.

– Så langt har den nye avdelingen blitt svært godt mottatt, forteller Stein Arve Bernes i Godt Brød. – Folk trives i de flotte lokalene, og salget har vært bra. Vi har mye besøk av folk som jobber i bygget, men også mange forbipasserende kommer innom.

Godt Brød har holdt til i Nydalen i 10 år, og har en lojal kundegruppe blant både studenter og næringsliv. Til høsten åpner også et nytt bakeri og utsalg i Torgbygget.

Godt Brød er et bakeri som gjennom sin satsing på kortreiste og økologiske råvarer har vokst fra en lokal Bergensbedrift i 1995 til i dag å ha 16 bakerier fra Trondheim til Oslo.