«Fangene på Fortet» har nå åpnet.

Fangene på Fortet har nå åpnet i Nydalsveien 28.  Nesten 2000 kvadratmeter i Nydalsveien 28 har blitt til en spennende og annerledes arena der 45 rom gir ulike utfordringer tilpasset både voksne og barn. Fangene på Fortet har gått på TV i mange år i Norge og Sverige, og nå får alle mulighet til å teste ut lignende aktiviteter i Nydalen.

For å komme helskinnet gjennom stilles det krav til lagarbeid og kreativ oppgaveløsing. Både fysiske og mentale utfordringer må løses i team på tre til fem personer.

Konseptet er bygget over to etasjer i Nydalsveien 28. I første etasje er det resepsjon, café og egne møte- og bursdagsrom for lukkede selskaper. I etasjen under skal det bli hele 45 rom med ulike utfordringer. 4. mars ble første nivå åpnet med sine 20 rom, resten av rommene åpnes i april.

De som har startet Fangene på Fortet har drevet Megazone siden 1993 og er gode på aktiviteter for grupper og har jobbet mye med bursdager, firmagrupper og utdrikningslag.

Markedsansvarlig Owe Tunby i Avantor tror Prison Island vil bidra til økt aktivitet etter arbeidstid og i helgene: – Et så unikt konsept kommer selvsagt til å trekke flere mennesker til Nydalen enn de som jobber og bor her til vanlig. Med bare en 10 minutters T-banetur fra sentrum blir Prison Island lett tilgjengelig for mange Oslobeboere, og vil utgjøre et viktig tilskudd til byens underholdningstilbud.

Les mer