Fangene på Fortet – spenning for alle!

En braksuksess fra dag en. Fangene på fortet åpnet mars 2016 og har allerede passert 160.000 besøkende.

– Det har vært overveldene, det er veldig moro, sier daglig leder Albert Buli.

Alt fra julebord, kick off, teambuilding, barnebursdager, lønningspils, familieaktivieter, utdrikningslag, firmafester – alle kommer for å oppleve en spennende dag hos Fangene på Fortet. Fangene på Fortet har etablert seg i Nydalen – en bydel i rask utvikling. Dette er et nytt konsept i Norge og i helt nye lokaler har de 45 celler med aktiviteter og utfordrende oppgaver. Her må man samarbeide for å vinne, og det er bruk for alle slags egenskaper og talenter for å løse oppgavene.

For firmaer
For firmaer er Fangene på Fortet særlig populært som teambuildingsaktivitet, eller det fungerer som en god pause på lange møtedager. Her får ansatte utfoldet seg, trent på å samarbeide, samtidig som man skaper minner sammen. Det anbefales 3 – 5 deltakere per lag, slik at man får mest ut av opplevelsen. Fangene på Fortet har samarbeidspartnere på både mat og møte- og konferanselokaler, og kan legge opp til en dag med «full pakke» dersom det er behov for det.

– Vi kan skreddersy det meste. Når noen ønsker å ta buss fra Stavanger for å ta en helg hos oss, fikser vi selvfølgelig det, sier Buli.

På fangene på Fortet har de også en bar med alle rettigheter.

Vennegjenger, bursdager og familier
Fangene på Fortet er ikke bare for firmaer. Også mange vennegjenger og familier tar turen for en nervepirrende og spennende opplevelse. Enten man skal feire en kommende brud eller brudgom, eller man bare vil henge med gjengen, så er dette plassen. Det er også populært for barnebursdag.

– Cellene har ulik vanskelighetsgrad og barn helt ned i åtte år kan bidra på dette. – Knallgøy for hele familien som vil gjøre noe sammen, avslutter Buli.

Les mer