Dette er «nye» Radisson Blu Hotel i Nydalen

Flertallet av de 185 gjesterommene, lobbyen, restauranten, baren og fellesområdene hos Radisson Blu Nydalen i Oslo er nå oppgradert.

Artikkel fra horecanytt.no

Hotelldirektør Kristine Tonning er sikker på at kombinasjonen nyrenovert hotell, beliggenhet og årelang erfaring, er oppskriften på suksess i Nydalen.

– Medarbeiderne her på hotellet vet hvordan de skal gi gjestene de beste opplevelsene, så vi gleder oss til å hilse gjestene velkommen til vårt «nye» hotell, sier hotelldirektør Kristine Tonning.

Hun har vært direktør på Radisson Blu Hotel Nydalen i fem år, og arbeidet i hotellbransjen i mer enn 20 år. Før hun kom til Nydalen, jobbet hun blant annet på Radisson Blu Plaza Hotel. I 2007 ble hun kåret til også kåret til «Årets Unge Hotelier».

Møteplass
I fjor fikk N33 Bar & Restaurant en omfattende oppgradering, og står nå i stil til sine norske måltidsopplevelser med internasjonalt tilsnitt. Også hotellobbyen er oppgradert, blant annet med en unik kunstinstallasjon laget av den norske fotografen Christian Houge, heter det i en pressemelding.

– Stadig flere av gjestene bruker lobbyen som en møteplass, både til å jobbe og for å treffe gode venner og kollegaer. Torsdag ettermiddag er spesielt populær, da arrangerer vi «Afterwork», ofte med levende musikk. Også innbyggerne i og rundt Nydalen bruker hotellet som et hyggelig og naturlig sted å møtes, sier Tonning.

Den gamle industristilen
Milla Boutique, en livsstilsbutikk på Aker Brygge, står bak oppdateringen av restauranten og lobbyen. Elementer fra den gamle industristilen som har vært typisk for Nydalen, er hentet inn i det nye hotellinteriøret.

Inventaret er preget av mørke farger og materialer som skinn, marmor, messing og treverk.

Det nye romdesignet er også i duse grå toner, med tregulv og mørke lenestoler.

Radisson Blu var den første hotellkjeden til å etablere seg i Nydalen. Bydelen har i dag et yrende folkeliv. Det er mer enn 4000 innbyggere i området og nær 20 000 personer har området som sin arbeids- eller studieplass.

– Vi har mange stamgjester. Størrelsen på hotellet gjør at det er lett å bli kjent med gjestene, forteller hotelldirektøren.

Trofaste medarbeidere
Mange av medarbeiderne har jobbet på hotellet i en årrekke.

– Jeg må også få skryte av kjøkkenteamet vårt og kjøkkensjefen som har vært her i mer enn 10 år. De er svært dyktige og dedikerte. De serverer sunn, kortreist og god mat. Det er veldig hyggelig å høre når gjestene snakker om frokosten og forrettene som måltider de aldri vil glemme, forteller Tonning entusiastisk.

Hotellet har 11 møterom. Hotellets største møtesal kan ta opptil 180 personer i kinooppsett.

Radisson Blu Hotel i Nydalen ligger ved Akerselva, Handelshøyskolen BI og Nydalen T-banestasjon som nærmeste nabo. Med t-banen tar det 10 minutter ned til sentrum.

Les mer