COOP MEGA HAR ÅPNET I TORGBYGGET

Kundene ble ønsket velkommen med roser da COOP Mega åpnet dørene i Torgbygget torsdag 25. august

En stor frukt- og grøntavdeling er noe av det første som møter kundene når de kommer inn i den ny-åpnede matbutikken i Torgbygget. Ved inngangen finner man også blant annet en innbydende salatbar, fristende juice og smoothies, samt diverse ferske bakervarer. Avdelingen for allergivennlige matvarer har et godt og variert utvalg og lenger inn i lokalet finner man en stor ferskvaredisk med alt fra velduftende grillet kylling til fisk og annen sjømat.

Utvidet lokale

COOP Mega har et stort varesortiment og lokalet som tidligere huset Rimi og COOP Prix har derfor blitt utvidet. Med et større lokale har det også blitt god plass mellom reolene, noe som gjør at butikken fremstår som luftig og oversiktlig. Du kan med andre ord trygt ta helgehandlingen her. Snart åpner også Vinmonopolet dørene i nabolokalet til COOP Mega.

Åpningsfest 15. september

Torsdag 15. september er den offisielle åpningen av Torgbygget og vil alle butikkene være på plass. Det vil være flere gode tilbud hos de ulike aktørene fra tors.-lør. denne uka og de fleste holder langåpent til kl. 21.00 disse dagene.