BARE ELLING

Bli med på forestilling på Riksteatret i Nydalen!

Av Axel Hellstenius fritt etter romanen «Ekko av en venn» og utvalgte Elling-blogger av Ingvar Ambjørnsen.

En ganske morsom historie om ensomhet
Elling er endelig tilbake! Like sår og morsom som alltid – det er bare å glede seg!

Fortellingen om Elling har gått sin seiersgang kloden rundt både som film og teater. Det første teaterstykket om denne engstelige mannen er verdens mest spilte moderne norske stykke. Hans appell er utvilsomt universell.

Nå er han tilbake på teaterscenen, med Per Christian Ellefsen og Anne Marie Ottersen i hovedrollene og helt ny musikk av Lars Lillo-Stenberg. Også denne gang i regi av Petter Næss, som ble Oscar-nominert med spillefilmen «Elling». 

Vi møter Elling 20 år etter vi forlot ham i «Elsk meg i morgen». Han har flyttet inn i en sokkelleilighet hos enkefru Annelore Frimann-Clausen på Grefsen i Oslo. Han er 65 år og savner Gro Harlem Brundtland, Kjell-Bjarne og mor. Og selv om han egentlig har vært pensjonist hele livet, ønsker han nå å sette spor etter seg. Han vil ikke lenger være «ingen». Han vil bli NOEN.  

«Bare Elling» er en morsom og gripende skildring av et ensomt menneske med mange meninger og sterke nevroser, som svært mange vil kjenne seg igjen i. Enten du er trofast tilhenger av Ingvar Ambjørnsens Elling-univers eller nykommer i hans verden, vil du få en teateropplevelse som berører hjertet og får deg til å tenke. I møte med Elling blir vi alle litt mindre alene. 

Forestillingslengde: 2 timer 20 minutter (inkludert pause).

Sted:
Riksteatret, Gullhaug Torg 2B i Nydalen

Når:
26. aug 2024 kl. 19:00
27. aug 2024 kl. 19:00
28. aug 2024 kl. 19:00
29. aug 2024 kl. 19:00

Kjøp billetter her