Årets koseligste julegrantenning på Gullhaug Torg i Nydalen!

Søndag 3. desember er det klart for årets koseligste julegrantenning i Nydalen. Her vil det bli mini julemarked, hest og kjerretur rundt torget, nydelig julemusikk ved barnekoret LUDO, jentetrioen QBE og Michael og Vito. Og vi tipper at nissen også dukker opp med overraskelse til barna!

Torgbygget og alle serveringsstedene i Nydalen holder åpent, slik at det er mulig å både varme seg, gå på toalettet, handle eller sette seg ned for en matbit.

Arrangementet starter kl. 15.00, og her vil det bli servert mat og drikke fra bl.a Narvesen, Godt Brød og Coop. Det er også mulighet for å kjøpe med seg både spiselige og ikke-spiselige jule- og vertinnegaver, da bl.a Jannes Tapas og Søte fristelser og Nille stiller med juleboder, i tillegg til butikkene som holder åpent i Torgbygget.

Nytt av året er i tillegg til hest og kjerre! Og dere får muligheten for å ta morsomme julebilder! Fotobaren stiller med egen bod med massevis av julete utstyr, slik at man kan få med seg et morsomt minne fra julegrantenningen i Nydalen. Sjekk gjerne hjemmesiden http://www.fotobaren.no/ for å se hva det dreier seg om! Moro er det hvertfall!

NB! Mange av butikkene og serveringsstedene vil ha gode tilbud, Baker Hansen har f.eks. superpris på jubileumsboller og kanelboller!

Ta med familie og venner, store og små, og bli med på en herlig start på adventstiden – Nydalen ønsker alle velkommen!

 

Følg gjerne med på Facebook-arrangementet https://www.facebook.com/events/141657569808666/