Markering av Dansens Dager fredag 27. april kl. 1200 på Gullhaug Torg!

6. klassinger fra Kjelsås og Ullevål skoler har i løpet av de siste ukene fått besøk av danserne Silje Lian og Julie Ekornes fra Panta Rei Danseteater. Elevene har lært noe koreografi av dem, men også laget noe selv som skal vises på fredag. De også lært flashmoben som alle elevene skal danse på Dansens Dag.

Bydel Nordre Aker har arrangert Dansens Dager i flere år, på ulike steder i bydelen. Hvert år inviteres 6. klassingene til å delta, og i år er det altså elever fra Kjelsås og Ullevål skoler som kommer sammen for å feire dansen sammen med dansecrewet Cre8!!

Velkommen til alle som vil være publikum i Nydalen! Programmet varer i ca 30 min- så ta lunsjen ute!

Gå gjerne inn på hjemmesiden http://www.cre-8.no for mer informasjon om dansecrewet. (NB! Bildet er tatt fra hjemmesiden).

Om Dansens Dag(er): I 1982 etablerte International Dance Committee – ITI, Unesco, den internasjonale Dansens Dag som en markering av all dans. Målet med dagen er å løfte frem verdien av dansekunst og betydningen dans kan ha både for et samfunn og for enkeltindividet. Feiringen foregår i mer enn 60 land og har en inkluderende og forenende ramme. I Norge feires Dansens Dager 27.- 29. april i hele landet og skal gi plass til alle, uansett tilhørighet.
Cre8 På Gullhaug Torg blir det også et innslag fra dansecrewet Cre8, som har en lang merittliste innen danseproduksjoner. De ble etablert i 2005 som et eget crew etter å ha fungert som showgruppen til Dancing Youth (DaYo), og var den første norske Hip hop dansegruppa som opptrådte på Den Norske Opera og Ballett med den egenproduserte forestillingen «Urban- X». I dag består crewet av 16 dansere der mangfoldighet, forskjellig etnisk bakgrunn og kunnskap, utgjør et særpreg.

Sted:
Gullhaug Torg foran Torgbygget

Når: