04. februar
Riksteatret, Gullhaug Torg 2 18:00 - 20:00 Kjøp billetter her

Vaffelhjarte av Maria Parr blir teater!

En venn i livet skulle alle ha! Vaffelhjarte handler om de to barna Trille og Lena i den lille bygda Knert-Mathilde. De finner på masse moro, gjør rampestreker og har hemmeligheter sammen.


Maria Parr er blitt omtalt som vår nye Astrid Lindgren og norsk barnelitteraturs nye superstjerne. Vaffelhjarte kjenner du kanskje også fra TV-serien på NRK med musikk fra Odd Nordstoga? Med Riksteatret kan du glede deg til en fartsfylt teaterforestilling med humor, varme og mye musikk. Og lukten av nystekte vafler, så klart.

Vaffelhjarte handler om de to barna Trille og Lena i den lille bygda Knert-Mathilde. I Riksteatrets store familieforestilling følger vi de to oppfinnsomme barna gjennom liv og vaffelrøre ett helt år. De finner på masse moro, gjør rampestreker og har hemmeligheter sammen. Ofte går det litt over styr i den vesle bygda deres. Og innimellom alt leven og latter forteller Trille lavmælt om alvor og sorg i et barneliv, og om redselen for å miste de han er glad i. Men Farfar følger med – og han er god å ha. Og Tante-Farmor, som lager verdens beste vafler, forsikrer Trille om at han ikke behøver å være redd.

For barn fra 5 år.
Forestillingslengde: 2 timer (inkludert pause).

Forestillinger i Nydalen:
Tirsdag 4. februar kl 18:00
Onsdag 5. februar kl 18:00
Torsdag 6. februar kl 18:00
Fredag 7. februar kl 18:00

Les mer på www.riksteatret.no/repertoar/vaffelhjarte/?utm_source=rocs&utm_medium=email&utm_campaign=autodialog&utm_content=vaffelhjarte