28. november
Riksteatret, Gullhaug Torg 2 18:00 - 20:00 Kjøp billetter her

Jungelboken på Riksteatret

Velkommen inn i en magisk og frodig jungel for hele familien!


Mowgli er en tøff og uredd gutt, men det lurer farer overalt! Tigeren Shere Khan har fått ferten av menneskeblod og er på jakt. Den sleipe slangen Kaa forsøker å hypnotisere Mowgli med vakker sang. Og hva er det den smågærne apekongen og flokken hans pønsker på? Jammen godt at panteren Bagheera og den bekymringsløse bjørnen Baloo passer på!

Det har vært laget et utall filmer og teateroppsetninger av Jungelboken, aller mest kjent er den klassiske Disney-versjonen. Når Teater Innlandet og Riksteatret nå forener krefter, har vi valgt oss en norsk musikalversjon skrevet av ringrevene Wayne McKnight og Arne Lindtner Næss, med populære Svein Gundersen som komponist.

Dette er en versjon som flere ganger har vært oppført med stor suksess ved andre teatre, og mange av sangene er blitt kjente slagere. Nå er turen kommet til et publikum over hele landet, i en splitter ny oppsetning signert show-mannen Arvid Ones. Bli med inn i jungelen og se en sprudlende familiemusikal med humor, fart, spenning og fengende musikk!

Forestillinger i Nydalen:
Torsdag 28. november kl 18:00
Fredag 29. november kl 18:00
Lørdag 30. november kl 18:00

Passer for barn fra 5 år.
Forestillingslengde: 2 timer (inkludert pause).
Kjøp billetter her

 

Les mer på www.riksteatret.no/spillested/oslo-nydalen